Nettverksuken

Bli med på Nettverksuken – det nye møtestedet for nettbransjen! I løpet av dagene kan du oppleve spennende fagkonferanser, øke kompetansen gjennom fagkurs og utforske den nyeste teknologien fra leverandører i et kombinert fag- og messearrangement – alt på ett sted!

Vi tar med oss suksessen fra i fjor og fortsetter å sørge for både kompetansehevende innhold og messebesøk i samme arrangement! Vi har hørt på tilbakemeldingene og noen justeringer vil bli gjort.

Som deltaker i Nettverksuken kan vi garantere at du lærer mye nytt som du vil få bruk for i ditt arbeid med å skape et trygt, stabilt og fremtidsrettet kraftnett i Norge.

Enten du jobber med nettplanlegging, tilknytning, montasje, beredskap, drift eller vedlikehold vil du reise hjem med sekken full av ny kunnskap. På leverandørutstillingen får du i tillegg bred innsikt i nye produkter og tjenester som bidrar til effektiv og sikker drift av kraftnettet.

Sist, men ikke minst får du gjennom Nettverksuken mulighet til å bygge nettverk med andre i bransjen, og dele kunnskap og erfaringer.

Nettverksuken består av:

  • Teknisk Konferanse – flaggskipet blant våre fagkonferanser som har hovedfokus på distribusjonsnettet
  • Regionalnettsdagene – vårt største fagarrangement for regionalnett, stasjonsanlegg og beredskap
  • Fagkurs – et utvalg praktisk fokuserte tretimerskurs for energimontører
  • Leverandørutstilling – møt over 60 leverandørselskaper, knytt viktige bransjekontakter og få tilgang til det siste av produkter og tjenester skreddersydd for nettbransjen
  • NM for energimontørlærlinger
  • Nettverksfest - felles kveldsarrangement med mat, drikke, underholdning og sosial moro!

Du velger selv om det er en av de to fagkonferansene eller fagkursene som er mest riktig for deg. For alle deltakere på disse er leverandørutstillingen en integrert del av programmet. Det gir deg en god miks av faglig påfyll innen aktuelle, tekniske temaer og tid til messebesøk.

Ønsker du å bare besøke messen, er du velkommen til det. Hos oss er det plass til alle! Og det neste av alt - den er gratis å besøke.

Bli med på Nettverksuken og få en unik mulighet til å lære, utforske og bygge nettverk med andre i bransjen!

Påmelding åpner i juni.

Praktisk informasjon

Nettverksuken gjennomføres hos X Meeting Point på Hellerudsletta. Adresse Kragerudveien 50, 2013 Skjetten.