Nettverksuken: Messebesøk

Velkommen til Nettverksukens messeutstilling!

Nettverksuken

Gjennom Nettverksuken arrangeres Teknisk Konferanse, Regionalnettsdagene, fagkurs for energimontører og NM for energimontører samtidig og på samme sted. I tillegg gjennomføres det en messeutstilling med over 60 utstillere.

Gratis adgang

Messeutstillingen er gratis for alle å besøke. Om du registrerer din deltakelse nå vil du slippe å gjøre det når du kommer. Slik kan du unngå kø!

Deltakere på Nettverksukens fagarrangementer har messebesøk sydd inn i fagprogrammet og trenger ikke registrer seg for besøk.

Gjennomføring

Utstillingen er innendørs og er åpen fra onsdag morgen til lunsj torsdag.

Ved å delta på utstillingen vil du kunne møte utstillere med live-demonstrasjoner, produktprøver og produktinformasjon.

Ønsker du å delta på Nettverkfesten, som er vårt felles kveldsarrangement, 30. oktober kjøper du billett ved forhåndspåmelding. Her blir det mat, drikke, underholdning og sosial moro. Det blir dessverre ikke mulig å kjøpe tilgang til Nettverksfesten direkte på stedet.

Besøk også arrangementssiden for Nettverksuken for en fullstendig oversikt over alt som foregår under hele arrangementet.

Hvorfor besøke messeutstillingen?

Lær om nyheter og trender

Utstillingen gir deg en unik mulighet til å bli oppdatert på de nyeste trendene, innovasjonene og produktene innenfor ditt fagfelt.

Bygg viktige kontakter

Nettverksuken gir deg muligheten til å bygge viktige kontakter. Det er en god mulighet til å møte samarbeidspartnere, kunder og arbeidsgivere, og å utveksle erfaringer og kunnskap.

Karrieremuligheter

Her kan du utforske nye karrieremuligheter eller styrke din nåværende posisjon siden messeutsillingen gir deg direkte tilgang til potensielle arbeidsgivere samlet på ett sted.

Veibeskrivelse og parkering

X Meeting Point ligger på Hellerudsletta langs RV 22 mellom Hvam og Gjelleråsen – like ved E6, og midt mellom Oslo og Gardermoen. Veien til Hellerudsletta er skiltet fra E6 ved Hotell Olavsgaard og langs RV 4 fra Gjelleråsen. Med bil kjører du hit fra Oslo på 15 minutter. Parkerings­området har plass til 4.500 biler. Det er også mulighet for lading av elbil.

Flybussen

Flybussen stopper på X Meeting Point sin egen holdeplass på vei fra Oslo lufthavn Gardermoen. På vei tilbake, stopper Flybussen på holdeplassen Hellerud.

Rutegående kollektivtransport

Fra Oslo Bussterminal

  • Ta buss 380 mot Lillestrøm
  • Gå av på busstoppet som heter Hellerud
  • Bussen går to ganger i timen og bruker 43 minutter

Fra Oslo Sentralbanestasjon

  • Ta tog mot Lillehammer, Eidsvoll eller Dal
  • Gå av toget på Lillestrøm
  • Ta deretter buss 380 Oslo bussterminal fra Lillestrøm bussterminal
  • Gå av på busstoppet som heter Hellerud
  • Togene fra Oslo til Lillestrøm gå ca. hvert 10. minutt. Bussen går to ganger i timen fra Lillestrøm Bussterminal.

For alle som reiser kollektivt til X Meeting Point anbefaler vi bruk av «RuterReise»-appen. Der kan du søke opp ruter og se tidene. Om du skal til X Meeting Point må du søke på ankomstholdeplass «Hellerud (i Skedsmo)».