Nettverksuken: Ønsker du å være utstiller?

Velkommen til Nettverksukens leverandørutstilling - det perfektet stedet for leverandører til det norske kraftoverføringsnettet! Med 70 standplasser plassert i tett tilknytning til både fagkonferanser og -kurs, er dette det ideele stede å vise fram dine produkter og bygge nettverk med beslutningstakere og sluttbrukere fra hele bransjen.

Nettverksuken

Gjennom Nettverksuken arrangeres Teknisk Konferanse, Regionalnettsdagene, fagkurs for energimontører og NM for energimontører samtidig og på samme sted.

Vi har hørt på tilbakemeldingene, og flyttet messen til en ordentlig utstillingshall i første etasje. Dette åpner opp for at du som utstiller kan ha med deg større og tyngre utstyr. Vi fortsetter å ha både lange pauser og lunsjservering hos utstillerne. Det gir ditt selskap en unik mulighet til å nå både nye og eksisterende kunder. Og beslutningstakere i tillegg til prosjekterende og utførende personell.

Gratis adgang

Deltakere på Nettverksukens fagarrangementer har messebesøk sydd inn i fagprogrammet. Messeutstillingen er gratis for alle andre å besøke.

Gjennomføring

Utstillingen er innendørs og er åpen fra onsdags morgen til lunsj torsdag. Du kan velge mellom standplasser i størrelser fra 12 til 48 kvadratmeter. Du har også mulighet for å øke i størrelse.

Ved å delta på utstillingen vil du kunne engasjere besøkende med live-demonstrasjoner, produktprøver og produktinformasjon.

Registrer deg nå for å sikre deg din standplass!

Besøk også arrangementssiden for Nettverksuken for en fullstendig oversikt over alt som foregår under hele arrangementet. Ikke gå glipp av denne sjansen til å møte potensielle kunder, bygge nettverk og øke eksponeringen av dine produkter og tjenester - meld deg på i dag!

Hvorfor kjøpe standplass?

Møt en bred målgruppe fra nettbransjen

Nettverksuken samler en bred målgruppe fra nettbransjen, inkludert personer som jobber med nettplanlegging, tilknytning, montasje, beredskap, drift og vedlikehold. Som leverandør kan du nå ut til en bred målgruppe og øke synligheten din blant potensielle kunder.

Unik mulighet til å presentere produkter og tjenester

Leverandørutstillingen gir deg en unik mulighet til å presentere dine produkter og tjenester for et relevant publikum. Det gir deg muligheten til å vise frem det siste av teknologi og produkter som kan bidra til effektiv og sikker drift av kraftnettet.

Bygg viktige bransjekontakter

Nettverksuken gir deg muligheten til å bygge viktige bransjekontakter. Det er en god mulighet til å møte potensielle kunder, samarbeidspartnere og konkurrenter, og å utveksle erfaringer og kunnskap.

Øk merkevarebevissthet

Nettverksuken gir deg muligheten til å øke merkevarebevisstheten blant potensielle kunder og andre deltakere i bransjen. Ved å være til stede på utstillingen kan du øke synligheten din, og bygge tillit og troverdighet blant potensielle kunder.

Få tilbakemeldinger

Nettverksuken gir deg også muligheten til å få tilbakemeldinger fra potensielle kunder og andre deltakere i bransjen. Dette kan hjelpe deg med å utvikle og forbedre dine produkter og tjenester, og til å tilpasse deg bransjens behov og ønsker.

Registrering av standpersonell

Alle som skal stå på standen må registrere seg som standpersonell.

Bilaget "Kraftnettet"

I tilknytning til Nettverksuken 2024 blir det utgitt et eget bilag, «Kraftnettet», til fagbladet Energiteknikk. Publikasjonen blir trykket opp i et ekstra stort opplag for distribusjon til deltakerne og besøkende på utstillingen. Dette ble også gjort til Nettverksuken i fjor.

Tiltaket er ledd i samarbeidsavtalen REN har med utgiverselskapet ElektroMedia AS, og det ble også tidligere laget slike bilag («Metodebladet») til samtlige Metodedager.

Bilaget inneholder mye interessant faglig stoff omkring drift/vedlikehold av nettet og om produkter/tjenester som skal presenteres på utstillingen. Utgivelsen av bilaget finansieres av annonseinntekter, og vi oppfordrer utstillere til å annonsere i bilaget.

Kontakt Stein Arne Bakken i Energiteknikk på e-post stein@energiteknikk.net eller telefon 922 56 358 for mer informasjon.

Program

08:30

Messeutstillingen åpner

18:00

Messeutstillingen stenger

Bestilling av standplass

Bestilling av standplass gjøres via Påmelding-knappen til høyre på denne siden.

Vi tilbyr standplasser i størrelse fra 12 kvm.

Det er mulig å kjøpe flere standplasser - enten i tilknytning til hverandre eller helt separat. Kjøpe du i tilknytning vil du få 50 % avslag på den billigste standplassen.

Priser

Alle standplasser har pris i intervallet kr 29 000 til kr 69 000. Registreringsavgift for standpersonell er kr 750 eks. mva. Registreringsavgiften beregnes for hver person som skal være til stede eller i tilknytning til standen. Avgiften inkluderer lunsj og pauseservering.

Hvilket utstyr kan vi ta med?

Du står fritt til å utforme din standplass som du ønsker. Det som inngår på din standplass er rammeverk og vegger.

Standmateriell

Utstyr og dekor til din standplass kan bestilles via X Meeting Point sin nettbutikk. Den finner du på påmeldingssiden. Merk at strøm må bestilles!

Overnatting

Utstillere kan bestille overnatting på Thon Hotel Snø via påmeldingssiden.