Nettverksuken: Regionalnettsdagene

Øk din kunnskap innen beredskap, prosjektering, utførelse, drift og vedlikehold av regionalnett og stasjonsanlegg. Møt kolleger som jobber med det regionale distribusjonsnettet.

Om arrangementet

Gjennom en rekke spennende foredrag får du ny kunnskap om prosjektering, drift og vedlikehold av regionalnett og stasjonsanlegg. Foredragene spenner helt fra regelverk til den daglige driften. På Regionalnettsdagene får du ta del i kunnskaps- og erfaringsoverføring mellom netteiere. Dette får vi til gjennom både teoretisk og praktisk orienterte foredrag fra aktører i bransjen.

Vi jobber med programmet, men har du ønsker om hva som skal med, er det bare å sende oss en e-post.

Hvem passer det for?

Konferansen passer for deg som jobber i tilknytning til regionalnett og stasjonsanlegg - enten som netteier, leverandør, konsulent eller entreprenør. Regionalnettsdagene favner bredt både i innhold og målgruppe, så ikke nøl med å melde deg på.

Kombibillett

I år tilbyr vi 30 stk kombibilletter som gir adgang til både Regionalnettsdagene og Teknisk Konferanse. Med disse billettene kan du enkelt bevege deg mellom de to arrangementene og få med deg det beste fra begge verdener. Dette gir en unik mulighet til å få enda mer ut av deltakelsen din.

Standplass

Messeutstillingen er en sentral del av Nettverksuken, og har over 60 standplasser tilgjengelig. Les mer om messeutstillingen.

Program

08:30

Registrering og messebesøk

09:15

Velkommen og innledning

Magnus Johansson og Espen Masvik, REN

12:15

Lunsj og messebesøk

13:15

Program fortsetter

16:55

Avslutning på dag 1 - Fortsetter med messeutstilling

18:00

Messeutstillingen stenger

19:30

Nettverksfest

          

Program er under utarbeidelse

Hotell

Nettverksuken arrangeres på X Meeting Point på Hellerudsletta. Bestilling av overnatting gjøres i samme skjema som bestilling av deltakerplass. Vi tilbyr overnatting på X Meeting Point og Thon Hotel Snø.

Praktisk gjennomføring

Konferansen gjennomføres som et rent fysisk arrangement.

Veibeskrivelse og parkering

X Meeting Point ligger på Hellerudsletta langs RV 22 mellom Hvam og Gjelleråsen – like ved E6, og midt mellom Oslo og Gardermoen. Veien til Hellerudsletta er skiltet fra E6 ved Hotell Olavsgaard og langs RV 4 fra Gjelleråsen. Med bil kjører du hit fra Oslo på 15 minutter. Parkerings­området har plass til 4.500 biler. Det er også mulighet for lading av elbil.

Flybussen

Flybussen stopper på X Meeting Point sin egen holdeplass på vei fra Oslo lufthavn Gardermoen. På vei tilbake, stopper Flybussen på holdeplassen Hellerud.

Rutegående kollektivtransport

Fra Oslo Bussterminal

  • Ta buss 380 mot Lillestrøm
  • Gå av på busstoppet som heter Hellerud
  • Bussen går to ganger i timen og bruker 43 minutter

Fra Oslo Sentralbanestasjon

  • Ta tog mot Lillehammer, Eidsvoll eller Dal
  • Gå av toget på Lillestrøm
  • Ta deretter buss 380 Oslo bussterminal fra Lillestrøm bussterminal
  • Gå av på busstoppet som heter Hellerud
  • Togene fra Oslo til Lillestrøm gå ca. hvert 10. minutt. Bussen går to ganger i timen fra Lillestrøm Bussterminal.

For alle som reiser kollektivt til X Meeting Point anbefaler vi bruk av «RuterReise»-appen. Der kan du søke opp ruter og se tidene. Om du skal til X Meeting Point må du søke på ankomstholdeplass «Hellerud (i Skedsmo)».