Nå kan du melde deg på Nettverksuken

I løpet av tre dager kan du oppleve spennende fagkonferanser, øke kompetansen gjennom fagkurs og utforske den nyeste teknologien fra leverandører i et kombinert fag- og messearrangement – alt på ett sted!

Publisert 13. juni 2024

Bjarte Sandal

Avdelingsleder Kunde

Kompetanseheving og messebesøk i ett arrangement!

Vi gjentar suksessen fra i fjor sørger igjen for både kompetansehevende innhold og messebesøk i samme arrangement! Som deltaker i Nettverksuken kan vi garantere at du lærer mye nytt som du vil få bruk for i ditt arbeid med å skape et trygt, stabilt og fremtidsrettet kraftnett i Norge.

Enten du jobber med nettplanlegging, tilknytning, montasje, beredskap, drift eller vedlikehold vil du reise hjem med sekken full av ny kunnskap. På leverandørutstillingen får du i tillegg bred innsikt i nye produkter og tjenester som bidrar til effektiv og sikker drift av kraftnettet.

Sist, men ikke minst får du gjennom Nettverksuken mulighet til å bygge nettverk med andre i bransjen, og dele kunnskap og erfaringer.

Nettverksuken foregår på X Meeting Point ved Hellerudsletta den 29. - 30. oktober.

På Nettverksuken vil du kunne få oppleve:

29. - 30. oktober

  • NM for energimontørlærlinger

30. - 31. oktober

  • Teknisk Konferanse – flaggskipet blant våre fagkonferanser som har hovedfokus på distribusjonsnettet
  • Regionalnettsdagene – vårt største fagarrangement for regionalnett, stasjonsanlegg og beredskap
  • Fagkurs – et utvalg praktisk fokuserte tretimerskurs for energimontører
  • Innendørs leverandørutstilling – møt over 60 leverandørselskaper, knytt viktige bransjekontakter og få tilgang til det siste av produkter og tjenester skreddersydd for nettbransjen
  • Nettverksfest 30. oktober - felles kveldsarrangement med mat, drikke, underholdning og sosial moro!

Du velger selv om det er fagkonferansene eller fagkursene som er mest riktig for deg. For alle deltakere på disse er leverandørutstillingen en integrert del av programmet. Det gir deg en god miks av faglig påfyll innen aktuelle, tekniske temaer og tid til messebesøk.

Ønsker du å bare besøke messen, er du velkommen til det. Hos oss er det plass til alle. Og ikke minst, messebeøk er gratis i år også!

Endringer fra 2023

Den største endringen fra i fjor er at vi flytter selve messen ned i hallen. Grunnen til dette er at vi ønsker å gi leverandørene muligheten til å ta med seg større utstyr til å vise frem.

Vi har også besluttet å redusere antall dager messen er åpen. I stedet for tre dager, vil messen nå være åpen i to dager.

En annen spennende nyhet er at vi kommer til å tilby 30 stk kombibilletter som gir adgang til både Teknisk Konferanse og Regionalnettsdagene. Med disse billettene kan du enkelt bevege deg mellom de to arrangementene og få med deg det beste fra begge verdener. Dette gir en unik mulighet til å få enda mer ut av deltakelsen din.

Bli med på Nettverksuken og få en unik mulighet til å lære, utforske og bygge nettverk med andre i bransjen!