Ny deltakerrekord på Temadager AUS

Vi merker at det satses mer på AUS rundt om i Norge. Da vi arrangerte årets Temadager AUS var det med over 100 deltakere. Det er veldig gledelig! Temadagene skulle egentlig vært avholdt i april, men ble utsatt til november. Vi håpte på at det ville være mulig med en fysisk gjennomføring, men siden det ble en smitteøkning på grunn av Covid19 så ble temadagene arrangert som en ren nettkonferanse.

Publisert 23. november 2020

Kai Solum

Prosjektleder

Bildet viser to menn som klatrer i en strømstolpe

Praktisk bruk av AUS

Ved oppsett av program tok vi for oss evalueringen etter forrige Temadager AUS. Det ble den gang etterspurt flere foredrag som gikk på praktisk utførelse av AUS. Vi hører på tilbakemeldingene og denne gangen hadde vi med oss fire foredrag om praktisk bruk. Det som var interessant å se var at alle fire selskapene hadde funnet nye smarte løsninger for å kunne utføre jobbene de skulle presentere. Vi er helt sikre på at mange fikk flere gode idéer etter å ha sett og hørt disse fire foredragene.

I tillegg til foredragene rundt praktisk bruk av AUS fikk vi også høre om kontroll av verktøy og utstyr. Her fikk vi være med på en gjennomgang av alt fra enkle kontroller til full spenningstest av verktøyet. Deltakerne fikk også se en isolerstang som havarerte i test. Det viser hvor viktig det er å ha en god rutine for utførelse av test av isolerstenger.

Mye jobb bak et digitalt arrangement

En nettkonferanse gir også en del utfordringer, og noe merarbeid for de som skal holde foredrag. Alle eksterne foredragsholdere spilte inn sine foredrag og sendte presentasjonene til oss i forkant av temadagene. Dette skaper nye utfordringer og gjør at den enkelte foredragsholder må bruke mer tid på sitt foredrag. Vi i REN er derfor veldig takknemlig for alle som stilte opp med foredrag og brukte den nødvendige tiden for å få til et godt opptak. Når vi har mottatt alle presentasjonen gjør vi i REN en gjennomgang for å sikret at opptaket er i god nok kvalitet.

For oss i REN er det også utfordringer med å arrangere digitale konferanser siden vi nå sitter rundt om i Norge på hvert vårt kontor/hjemmekontor. Med behov for kommunikasjon mellom oss som jobber med temadagene, samtidig som at sendingen pågår er krevende. Vi gjør hele produksjonen selv, og i tillegg til å sørge for at det blir en bra sending, skal vi også følge med på spørsmål og kommentarer som kommer inn under hvert foredrag. For å få til alt dette, måtte vi være flere i teamet. Men vi liker utfordringer og håper at de som ser på får en god opplevelse.

I etterkant av temadagene blir opptak sendt til hver deltaker sammen med en evaluering. Vi håper de som deltok tar seg tid til å gå gjennom evalueringen da disse tilbakemeldingene danner grunnlaget for programmet ved neste Temadager AUS.

Har du spørsmål til AUS kan disse sendes til Kai Solum.

Kontakt oss på e-post om du eller ditt firma ønsker å kjøpe tilgang til opptaket.

Annonse

Annonse viser bilde av fundamentering for kompositt- og stålstolper til fjell