Lansering av RENblad-assistenten: Effektiv og sikker informasjonssøk

Vi er glade for å introdusere RENblad-assistenten, en AI-assistent utviklet for å besvare spørsmål basert på innholdet fra RENblader. Ved å bruke GPT-teknologi kan RENblad-assistenten hjelpe deg med å finne relevant informasjon raskt og enkelt.

Publisert 24. mai 2024

Effektiv søkefunksjon

RENblad-assistenten er en Retrieval Augmented Generation (RAG) applikasjon. Dette innebærer at den søker opp informasjon fra RENblader for å besvare spørsmålene dine, og gir samtidig kildehenvisninger til hvor informasjonen er hentet fra. Dette gjør at du alltid kan stole på at svarene er nøyaktige og pålitelige.

Enkel å bruke

Vi har lagt vekt på å gjøre RENblad-assistenten så enkel og brukervennlig som mulig. Den intuitive utformingen gjør det lett å stille spørsmål og få raske svar uten å måtte lete gjennom omfattende dokumenter.

Med RENblad-assistenten sparer du tid ved å få svar på dine spørsmål med en gang. Dette kan øke effektiviteten i arbeidet ditt og gjøre det enklere å finne nødvendig informasjon.

Fokus på datasikkerhet

I motsetning til andre GPT-tjenester på nett, sikrer RENblad-assistenten høy datasikkerhet ved å kjøre en egen GPT-instans på Azure. Dette betyr at informasjonen du gir ikke brukes til å trene opp fremtidige språkmodeller, noe som beskytter dine data.