Brenner du for å påvirke kraftbransjens fremtid i Norge?

REN søker nå etter en engasjert prosjektleder som ønsker å være med på å utvikle bransjen og bidra til å sikre et stabilt norsk kraftsystem. Nå har du sjansen til å ta en viktig rolle i arbeidet med kabel, kabelanlegg og programvaren Grøft Design.

Publisert 15. mars 2024

Bjarte Sandal

Avdelingsleder Kunde

In a vibrant, graffiti-style artwork, an electrical power engineering professional is creatively depicted against the backdrop of Bergen
AI-generert illustrasjon

I en verden der teknologi og bærekraft går hånd i hånd, trenger vi deg som kan lede prosjekter som ikke bare gjør ting bedre, men også kan tenke nytt om elkraftteknikk. Vi ser helst etter en person med erfaring fra dimensjonering av kabelanlegg. Har du også lidenskap for å utvikle programvare, og har en bachelor- eller mastergrad innen elkraftteknologi vil dette være noe for deg.

REN er et nasjonalt kompetansesenter. Ved å jobbe sammen med oss, vil du være med på å forme bransjen og viktige bransjeretningslinjer, samt delta i utformingen av beste praksis for drift og vedlikehold av det norske kraftsystemet.

Er du selvstendig, løsningsorientert og har gjennomføringsevne, vil vi gjerne høre fra deg. REN tilbyr et aktivt arbeidsmiljø der det du gjør har direkte innvirkning på hvordan kraftnettet i Norge fungerer.

Les mer om hvilke stillinger vi har ledig, eller send oss en åpen søknad med CV slik at vi vet om deg.