Tilknytning og ny versjon av verktøyet Ledning

Meld deg på for å få faglig påfyll innen tilknytning og få presentert en spennende nyhet som vi har arbeidet med den siste tiden.

Om webinaret

Tilknytning er et viktig fagområde for REN. Vi vil i dette gratiswebinaret presentere helt nye animasjonsvideoer som illustrerer tilknytningsmetodene og tilknytningsverktøyet Ledning som er forbedret med de nye funksjonene.

Webverktøyet Ledning er ett av de nyeste verktøyene i REN sitt prosjektsystem. Vi vil i webinaret ha fokus på nye funksjoner og muligheter. Det kan brukes for å teknisk dimensjonere alle tilknytningsmetoder i LS distribusjonsnettet; Metode A, B og C, i henhold til FEF, NEK 399, NEK 400, RENblad 4100, og RENblad 4114.

Verktøyet er lett å ta i bruk, krever ikke opplæring, og en beregning kan utføres på få minutter.

Les mer om de ny funksjonene her.

Hvem passer det for?

Webinaret er åpent for alle, men passer spesielt for deg som jobber med tilknytning eller som ønsker informasjon om tilknytning og verktøy som kan lette din arbeidshverdag.

Foredragsholdere

Bilde av Martin Brandtun

Martin Brandtun

Prosjektleder

Bilde av André Indrearne

André Indrearne

Avdelingsleder Tilknytning, måling og nett

Hvordan gjennomføres webinaret?

Dette webinaret kan du delta på fra der du er. Meld deg på og du vil motta en lenke på e-post 60 minutter før sendestart. Underveis i webnaret kan du stille spørsmål i chat.