Nettverksuken: Fagkurs for montører

Under Nettverksuken tilbyr vi et skreddersydd kursopplegg for energimontører. Over to dager får nyttig faglig påfyll gjennom tre praktisk fokuserte fagkurs. Den siste halve dagen benyttes til å besøke leverandørutstillingen.

Om arrangementet

Gjennom Nettverksuken får du faglig påfyll uansett om du jobber med planlegging, prosjektering, montasje, beredskap, drift eller vedlikehold.

Som energimontør får du muligheten til å delta på praktisk fokuserte fagkurs innen avgrensede temaer. Og på leverandørutstillingen får du i tillegg bred innsikt i nye produkter og tjenester som bidrar til effektiv og sikker drift av kraftnettet.

Gjennomføring

Kursdeltakere deles inn i fire grupper, og de tre kursene gjennomføres parallelt. Tre grupper er til enhver tid på kurs, og den siste gruppen besøker leverandørutstillingen.

Alle kursdeltakere får med det delta på alle kurs med maksimal gruppestørrelse på 40 deltakere.

Kursinnhold

Tema for de tre kursene er:

I tillegg vil alle kursdeltakere få et kortere kurs i bruk av RENblad. Fokuset i dette kurset vil være hva det egentlig betyr å utføre og vedlikeholde et anlegg i tråd med RENblader.

Hotell

Nettverksuken arrangeres på X Meeting Point på Hellerudsletta. Bestilling av overnatting gjøres i samme skjema som bestilling av deltakerplass.

Praktisk gjennomføring

Konferansen gjennomføres som et rent fysisk arrangement.