Nettverksuken: Leverandørutstilling

Velkommen til Nettverksukens leverandørutstilling - det perfektet stedet for leverandører til det norske kraftoverføringsnettet! Med over 60 standplasser plassert i tett tilknytning til både fagkonferanser og -kurs, er dette det ideele stede å vise fram dine produkter og bygge nettverk med beslutningstakere og sluttbrukere fra hele bransjen.

Nettverksuken

Gjennom Nettverksuken arrangeres Teknisk Konferanse, Regionalnettsdagene, fagkurs for energimontører og NM for energimontører samtidig og på samme sted.

Leverandørutstillingen er plassert midt i smørøyet i fagprogrammet - både på lokalet og i fagprogrammene. Det gir ditt selskap en unik mulighet til å nå både nye og eksisterende kunder. Og beslutningstakere i tillegg til prosjekterende og utførende personell.

Gratis adgang

Deltakere på Nettverksukens fagarrangementer har messebesøk sydd inn i fagprogrammet. Leverandørutstillingen er gratis for alle andre å besøke.

Gjennomføring

Utstillingen er innendørs og er åpen fra lunsj tirsdag til lunsj torsdag. Du kan velge mellom standplasser i størrelser fra 6 til 50 kvadratmeter, og du kan velge mellom standplasser i eget rom eller i fellesområder.

Ved å delta på utstillingen vil du kunne engasjere besøkende med live-demonstrasjoner, produktprøver og produktinformasjon.

Registrer deg nå for å sikre deg din standplass!

Besøk også arrangementssiden for Nettverksuken for en fullstendig oversikt over alt som foregår under hele arrangementet. Ikke gå glipp av denne sjansen til å møte potensielle kunder, bygge nettverk og øke eksponeringen av dine produkter og tjenester - meld deg på i dag!

Hvorfor kjøpe standplass?

Møt en bred målgruppe fra nettbransjen

Nettverksuken samler en bred målgruppe fra nettbransjen, inkludert personer som jobber med nettplanlegging, tilknytning, montasje, beredskap, drift og vedlikehold. Som leverandør kan du nå ut til en bred målgruppe og øke synligheten din blant potensielle kunder.

Unik mulighet til å presentere produkter og tjenester

Leverandørutstillingen gir deg en unik mulighet til å presentere dine produkter og tjenester for et relevant publikum. Det gir deg muligheten til å vise frem det siste av teknologi og produkter som kan bidra til effektiv og sikker drift av kraftnettet.

Bygg viktige bransjekontakter

Nettverksuken gir deg muligheten til å bygge viktige bransjekontakter. Det er en god mulighet til å møte potensielle kunder, samarbeidspartnere og konkurrenter, og å utveksle erfaringer og kunnskap.

Øk merkevarebevissthet

Nettverksuken gir deg muligheten til å øke merkevarebevisstheten blant potensielle kunder og andre deltakere i bransjen. Ved å være til stede på utstillingen kan du øke synligheten din, og bygge tillit og troverdighet blant potensielle kunder.

Få tilbakemeldinger

Nettverksuken gir deg også muligheten til å få tilbakemeldinger fra potensielle kunder og andre deltakere i bransjen. Dette kan hjelpe deg med å utvikle og forbedre dine produkter og tjenester, og til å tilpasse deg bransjens behov og ønsker.

Program

13:00

Leverandørustillingen åpner

18:00

Leverandørutstillingen stenger

Bestilling av standplass

Bestilling av standplass gjøres via Påmelding-knappen til høyre på denne siden.

Hvilke standplasser er tilgjengelig?

Vi tilbyr standplasser i størrelsen seks til 50 kvm. Du velger selv størrelse, og om du ønsker å ha eget rom eller standplass i fellesområde.

Det er mulig å kjøpe flere standplasser - enten i tilknytning til hverandre eller helt separat.

Priser

Alle standplasser har pris i intervallet kr 25 000 til kr 45 000. Standpersonell betaler ikke annet enn registreringsavgift på kr 300 per person. Registreringsavgiften inneholder lunsj.

Hvilket utstyr kan vi ta med?

Du står fritt til å utforme din standplass som du ønsker. På bestillingssiden er det spesifisert hva som inngår i den enkelte standplass. Se gjennom dette på forhånd da det ikke er mulig å endre på forhåndsplanlagte standvegger og rammeverk.

For standplasser i egne rom og standplasser i fellesrom må alt utstillingsmateriell kunne transporteres gjennom standard dørbredde. Standplasser i fellestorget (se utstillerkart på påmeldingssiden) har ikke samme begrensning.

Standmateriell

Utstyr og dekor til din standplass kan bestilles via X Meeting Point sin nettbutikk. Den finner du på påmeldingssiden.

Overnatting

Utstillere kan bestille overnatting på Radisson Blu Alna via påmeldingssiden.