Risikovurdering

Risikovurdering er en lovpålagt og essensiell del av mange prosjekter. Ved å bruke et spesialisert verktøy for risikovurdering kan man effektivisere prosessen, forenkle arbeidet og forbedre kvaliteten på vurderingen.

Alt nedenfor er valgfritt å fylle inn, men det hjelper oss å tilby deg riktig abonnement:

Vi tar kontakt med deg på e-postadressen du har oppgitt

Hvilke fag jobber du med?

Verktøy og tjenester du ønsker tilgang til

Vi tar kontakt med deg på e-postadressen du har oppgitt

Med et enkelt brukergrensesnitt og nyttige funksjoner, får du hjelp til å sikre prosjektgjennomføring med minst mulig risiko. Verktøyet gir det mulighet til å identifisere, analysere og håndtere relevante risikoer i ditt prosjekt.

Hvorfor bruke risikovurderingsverktøyet?

Tilpasset innhold for din organisasjon

Innhold som bransjen har arbeidet frem er tilgjengelig i verktøyet som maler, risikopunkt og tiltak. Dette innholdet er fleksibelt og kan skreddersys hvert enkelt organisasjons behov.

Veiledning og hjelp

Verktøyet gir deg anbefalinger for risikoreduserende tiltak i prosjektet ditt, basert på innhold fra REN eller ved hjelp av kunstig intelligens. I tillegg kan din organisasjon skreddersy og legge til egne tiltak. Alle disse ressursene blir tilgjengelige for alle medarbeidere i selskapet ditt.

Brukervennlighet i fokus: Kom raskt i gang med verktøyet

Verktøyet er utformet med tanke på enkelhet og brukervennlighet. Med et intuitivt grensesnitt kan du raskt starte risikovurderinger så snart du begynner å bruke det.

Samarbeid enkelt og effektivt

Verktøyet fremmer sømløst samarbeid, både med interne team og eksterne partnere. Glem tidkrevende e-postvedlegg og unngå rot med spredte filer på serveren. Med verktøyet blir alt sentralisert og organisert.

Sporbarhet

Revisjonskontroll sikrer at alle trinn og beslutninger er dokumentert og kan gjennomgås. Funksjonaliteten for å åpne og lukke risiko gir deg muligheten til aktivt å håndtere og overvåke risikoer gjennom prosjektets livssyklus.

Hvilke fagområder er tilgjengelig i verktøyet?

Byggherreforskriften

Byggherre er ansvarlig for å kartlegge og vurdere alle risikoforhold som er forårsaket av byggherrens valg. Denne kartleggingen og risikovurderingen er viktig underlag til tilbudsgrunnlag og SHA-plan.

HMS/Internkontroll

Arbeidsgiver er ansvarlig for å kartlegge og vurdere risiko for egen virksomhet og utarbeide tilhørende planer og tiltak for å redusere risiko

REN jobber kontinuerlig med å utvide antall fagområder i verktøyet. Dette vil bli oppdatert fortløpende.

Skjermdump av risikovurderingsverktøyet
Skjermbilde fra risikovurderingsverktøyet