Praktisk bruk av byggherreforskriften

Hva er nytt i byggherreforskriften? Hvordan kan den håndteres på en praktisk måte for både store og mindre prosjekter i nettbransjen?

Det får du svar på i dette webinaret. I tillegg får du vite mer om

  • De viktigste delene i selve forskriften
  • Når er man innenfor eller utenfor byggherreforskriften?
  • Gjennomgang av RENblad 1100 med fokus på når man er byggherre og hvilke oppgaver og roller man har som koordinator
  • Praktiske eksempler fra typiske små og store prosjekter i nettbransjen med fokus på risikovurdering og SHA-plan
  • Andre viktige RENblad innen byggherreforskriften

Etter å ha deltatt på webinaret vil du ha full oversikt over de viktigste delene av forskriften og hvordan du løser utfordringene ved praktisering av den.

Hvem passer webinaret for?

Webinaret er åpent for alle, men særlig relevant for selskaper og personer som forvalter byggherreansvar i nettbransjen. Webinaret krever ingen forhåndskunnskaper.

Foredragsholdere

Bilde av Per Ole Mathisen

Per Ole Mathisen

HMS-rådgiver og daglig leder, HMS1

Per Ole Mathisen er HMS-rådgiver og daglig leder i HMS1 AS og utdannet bygg- og anleggsingeniør med videreutdanning som verneingeniør. Han har erfaring med praktisk tolkning av regelverket, arbeid i bedriftshelsetjenesten og deltakelse i bygge- og anleggsprosjekter. Han har ledet arbeidet for REN sin arbeidsgruppe innen byggherreforskriften og deltar i dag med utarbeidelse av RENblad og undervisning i byggherreforskriften på vegne av REN.

Bilde av Erik Melvær

Erik Melvær

Produkt- og forretningsutvikler, REN

Erik Melvær jobber som produkt- og forretningsutvikler i REN. Han er utdannet elkraftingeniør fra Høgskolen på Vestlandet.

Han har tidligere jobbet i Rolls-Royce Marine som serviceingeniør på dieselelektriske fremdriftssystemer, samt prosjektingeniør på subsea kraftsystemer for OneSubsea.

Hvordan gjennomføres webinaret?

Meld deg på og du vil motta en lenke på e-post innen 30 minutter før sendestart. Underveis kan du stille spørsmål til kursholder via chat.