Bli oppdatert på ny versjon av tilknytningsstandarden NEK 399

Ny versjon av NEK 399 er lansert og nå har du sjansen til å få med deg alle detaljer på én dag.

Om kurset

Du vil få en grundig innføring av innholdet i standarden og kurset bygges opp med mange eksempler på ulike tilknytninger. Vi jobber med oppgaver slik at du som kursdeltager får mulighet til å diskutere ulike problemstillinger med REN sine fageksperter innen tilknytning.

Vi har utviklet 3D-modeller for de fleste tilknytninger som gjør at kurset har et praktisk fokus. Etter kurset vil du ha god kunnskap om NEK 399 og aktuelle RENblader. Med denne kunnskapen vil du kunne gjøre prosjektering av inntak enklere og mer effektiv.

Hvem passer det for?

Kurset retter seg både mot saksbehandlere og montører i nettselskap. Kurset er også relevant for elektroentreprenører, elektroentreprenørenes montører, og tavlebyggere.

Rabattert kurs?

Deltar du på kurset Korrekt måling, så viktig, så vanskelig, men så enkelt onsdag 30. november får du 1 000 kr i avslag på deltakeravgiften når du deltar på begge kursene. Bruk rabattkode TOKURS2022 ved påmelding på begge kursene.

Overnatting

For å oppnå rabattpris på kr 1.540,- per natt, per rom må overnatting være bestilt innen 2. november 2022. Klikk her og legg inn ønsket dag og rabattkode BREN281122. Du kan også ringe hotellet på 23155600. Husk å oppgi rabattkode ved bestilling.

Praktisk gjennomføring

Kurset arrangeres på Scandic St. Olavs plass i Oslo.