Hvordan navigere i REN-systemet?

Er du usikker på alle mulighetene som ligger på ren.no? Da er dette webinaret for deg!

Om webinaret

På dette webinaret vil du i løpet av 60 min få se de ulike mulighetene som finnes på ren.no, og hvilke tjenester du som bruker av REN får tilgang til.

Vi viser deg også hvordan du navigerer på best mulig måte for raskt og effektivt klare å løse dine arbeidsoppgaver i løpet av en arbeidsdag.

Hvem passer webinaret for?

Dette er et webinar som alle kan delta på. Du som deltar ønsker å lære mer om hvordan man, på best mulig måte, kan navigere på ren.no.

Se opptak av webinaret

(Sendingen starer etter 06:33)

Foredragsholdere

Bilde av Erik Melvær

Erik Melvær

Produkt- og forretningsutvikler, REN

Erik Melvær jobber som produkt- og forretningsutvikler i REN. Han er utdannet elkraftingeniør fra Høgskolen på Vestlandet.

Han har tidligere jobbet i Rolls-Royce Marine som serviceingeniør på dieselelektriske fremdriftssystemer, samt prosjektingeniør på subsea kraftsystemer for OneSubsea.

Bilde av Siv Hauge

Siv Hauge

Markeds- og arrangementskoordinator

Hvordan gjennomføres webinaret?

Dette webinaret kan du delta på fra der du er. Meld deg på og du vil motta en lenke på e-post innen 30 minutter før sendestart. Underveis kan du stille spørsmål til kursholderne via chat.

Dersom tidspunktet ikke passer, meld deg på og vi sender deg opptaket i etterkant. Opptaket vil være tilgjengelig i minst 14 dager etter sending.

Alle som deltaker vil innen kort tid etter arrangementet få tilsendt opptaket.

Vi strømmer via Vimeo og sjekk gjerne om du kan se denne filmen. Om du kan det vil du kunne se sendingen direkte. Om ikke må du kontakte din IT-avdeling slik at de kan gjøre nødvendige endringer i brannmuren.