Hovedinnhold

Temadager Veilys

Vi slår oss sammen med noen av de mest sentrale aktørene i bransjen for å gi deg faglig påfyll.

Om temadagene

Gjennom en rekke spennende foredrag oppdaterer vi din kunnskap om prosjektering, bygging, utførelse, drift og vedlikehold av utendørsbelysning. Dette er årets største møtested for de som arbeider innen veilysområdet. På temadagene fokuserer vi både på tekniske løsninger og andre aktuelle områder som smartbelysning og solcelleteknologi.

Hvem passer temadagene for?

Temadagene passer for deg som arbeider med drift og planlegging av veilys hos nettselskaper eller kommuner. Det passer også for entreprenører og installatører som arbeider med veilysanlegg. Temadagene er også relevant for deg som er leverandør eller konsulent, så ikke nøl med å melde deg på.


Påmelding åpner januar 2022.

Portrett av Zvonko Tufekcic

Fagansvarlig

Zvonko Tufekcic

Prosjektleder

E-post:

Mobil: 404 00 375

Høyspenning luftnett • Lavspenning luftnett • Veilys og utendørsbelysning

Portrett av Siv Hauge

Arrangementsansvarlig

Siv Hauge

Markeds- og arrangementskoordinator

E-post:

Mobil: 917 18 666

Overnatting

Temadagene arrangeres på Thon Hotel Opera i Oslo. For å oppnå rabattpris på kr 1.495,- per natt, per rom må overnattingen bestilles innen 15. august 2022. Overnatting bestilles via denne lenken og betales av deltakerne selv.

Praktisk gjennomføring

Arrangementet gjennomføres pr dags dato som et hybrid-arrangement. Det betyr at du kan delta fysisk eller digitalt. Deltar du digitalt er dette en videooverføring fra scenen. Du vil kunne stille spørsmål i chat. Endring kan forekomme.

De som deltar digitalt får tilsendt lenke til sendingen senest 30 min før start.