Hovedinnhold

Klatring i mast

På dette gratiswebinaret vil vi presentere RENblad 2014 versjon 2.1 som blir REN-norm for klatring i mast og stolper, samt valg av utstyr og opplæring.

Om webinaret

RENblad 2014 versjon 2.1 er nå blitt utvidet til å omhandle mer enn bare klatring i stolper. Dokumentet omfatter også klatring på både mast, stolpe og linjer. Krav i relevante forskrifter og standarder har vært sentrale for utforming av dokumentet, men etablerte praksiser hos nettselskapene er også blitt vektlagt. Både prosjekterende og utførende har vært representert i arbeidet. Tidligere RENblad 2014 versjon 1.0 er innlemmet i det nye dokumentet med hensikt om å samle alt i et dokument og RENblad 2014 versjon 2.1 vil erstatte RENblad 2014 versjon 1.0

Vi ser frem til å presentere RENblad 2014 versjon 2.1. Vi oppfordrer alle som skal være med på webinaret om å lese RENbladet i forkant.

Portrett av Zvonko Tufekcic

Fagansvarlig

Zvonko Tufekcic

Prosjektleder

E-post:

Mobil: 404 00 375

Høyspenning luftnett • Lavspenning luftnett • Veilys og utendørsbelysning

Portrett av Siv Hauge

Arrangementsansvarlig

Siv Hauge

Markeds- og arrangementskoordinator

E-post:

Mobil: 917 18 666

Foredragsholdere

Zvonko Tufekcic

Prosjektleder

Tore Rønstad

Fagleder SOFT

Jonny Aal

Avdelingsleder Beredskap og Vedlikehold / Fagansvarlig AUS i Statnett

Gjennomføring av webinaret

Webinaret gjennomføres på Teams og du delta fra der du er. Meld deg på og du vil motta en lenke til møtet på e-post innen 30 minutter før oppstart. Det er ønskelig med spørsmål og dialog med deltakerne underveis. Du kan stille spørsmål muntlig eller via chat.