Driftslederforum

Driftslederforum er vårt årlige samlingssted for nøkkelpersoner i driften av norske nettanlegg. Forumet er en arena for faglig oppdatering og erfaringsutveksling mellom netteiere.

Om forumet

Forumet er en god kombinasjon av foredrag og diskusjon. Du blir oppdatert innen regelverk og forskrifter, og får innsyn i hovedfunnene fra siste års myndighetstilsyn i nettanlegg. Vi stiller også med utfordrende oppgaver som skal løses i grupper, der du får lære hvordan dine kollegaer i andre nettselskaper jobber. I tillegg får du være med å påvirke retningslinjer og RENblad med fokus på drifts- og sikkerhetsrelaterte virksomhetsområder.

Hvem passer det for?

Hvis du er driftsleder, har faglig ansvar eller på annen måte spiller en sentral rolle i sikkerhetsarbeidet til selskapet, oppfordres du til å melde deg på. Dette gjelder også for HMS-ansvarlige og ledende personell på driftssentralen. Vårt forum er egnet for både nettselskaper med områdekonsesjon og selskaper med privateide, elektriske anlegg. Det er også relevant for faglig ansvarlige i selskaper som utfører arbeid for nettselskaper.

Overnatting

Driftslederforum arrangeres på Scandic Ørnen i Bergen. Overnatting bestilles av deltakerne selv på hotellets nettside eller ring tlf. 55 37 50 00. Husk å oppgi bookingkode BREN160924 for å oppnå rabattpris kr. 2.090,- Velg antall netter og hvilken romtype du ønsker. For å oppnå rabattpris må bestillingen gjøres innen 2. august 2024.

Program

09:30

Registrering

10:00

Velkommen

13:00

Lunsj

17:00

Slutt på dag 1

19:00

Felles middag

Praktisk gjennomføring

Arrangementet gjennomføres som et fysisk arrangement.

Avbestillingsregler

Frist for gebyrfri avbestilling er 30 dager før start. Ved 30-7 dager før arrangementets begynnelse refunderes 50 %. Ved mindre enn 7 dager før arrangementets start gis det ingen refusjon. Det gis ingen refusjon mot enkeltmåltider som ikke benyttes. Hoteller har egne regler for avbestilling. REN har ingen erstatningsansvar ved hendelser utenfor REN sin kontroll slik som streik, lockout, naturkatastrofer, terror eller andre uforutsette hendelser.