Arrangement: Webinar: Bruk av droner i nettselskap

Navn
Webinar: Bruk av droner i nettselskap
Sted
Nettbasert
Ansvarlig
Øyvind Slethei (95969506)
Periode
11.11.2020 kl. 09:00 - 10:30
Påmeldingsfrist
10.11.2020
Priser
Gratiskr 0,00
false null [0, 1]
Påmelding

Hvordan vil dronebruk lette arbeidet til nettselskapene? 

Vi setter fokus på noen av de mange mulige bruksområder for droner i nettselskap – og hva som kreves for å utnytte disse mulighetene på en effektiv og fornuftig måte. Etter webinaret vil du sitte igjen med tips til hvordan du kan komme i gang med å utnytte denne teknologien i eget nettselskap. 


Hvem passer webinaret for?
Webinaret passer for alle som jobber med og/eller har interesse for bruk av droner i nettvirksomheten. Det kreves ingen forkunnskaper for delta.

Foredragsholder er Øyvind Slethei. I tillegg deltar personer fra bransjen i paneldiskusjon. Det er svært ønskelig med innspill til tema og spørsmål som ønskes tatt opp under webinaret. Dette sendes til Øyvind på forhånd.


Hvordan gjennomføres webinaret?
Våre webinarer er nettkurs som du kan delta på fra der du er. Meld deg på og du vil motta en lenke på e-post innen 30 minutter før sendestart. Underveis kan du stille spørsmål til kursholderne via chat.

Dersom tidspunktet ikke passer, meld deg på og vi sender deg opptaket i etterkant. Opptaket vil være tilgjengelig i minst 14 dager etter sending.