Arrangement: Webinar: Nyheter innen vedlikehold

Navn
Webinar: Nyheter innen vedlikehold
Sted
Nettbasert
Ansvarlig
Øyvind Slethei (95969506)
Periode
03.06.2020 kl 12:00 - 14:00
Påmeldingsfrist
02.06.2020
Priser
Gratiskr 0,00
false null [0, 1]
Påmelding

Status og nyheter innenfor vedlikehold

På dette webinaret gjennomgår vi RENs eksisterende konsept for vedlikehold, samt nyheter og status for pågående arbeid innen dette fagområdet.
På webinaret ser vi nærmere på følgende: 

  • Vedlikeholdsrelaterte utfordringer i bransjen og hvordan kan vi løse disse?
  • Forslag til FoU-prosjekter innen vedlikehold
  • Utkast til ny temaside for vedlikehold
  • Høring av RENblader for drift og vedlikehold av høyspenningsbrytere
     

Du som deltaker vil etter endt webinar ha oversikt over hva som finnes av retningslinjer og verktøy innen fagområdet vedlikehold hos REN i dag, og planer fremover.
 

Hvem passer webinaret for?
Webinaret passer for alle som har interesse for vedlikehold og nettforvaltning, uansett om en har lite eller mye forkunnskaper om temaet.

Foredragsholdere er Bjørn Inge Oftedal og Øyvind Slethei fra REN. I tillegg vil Terje Taraldsen fra Agder Energi Nett bidra Er det noe spesielt du ønsker svar på i webinaret? Send gjerne spørsmål til Bjørn Inge eller Øyvind på forhånd.


Hvordan gjennomføres webinaret?
Våre webinarer er nettkurs som du kan delta på fra der du er. Meld deg på og du vil motta en lenke på e-post innen 30 minutter før sendestart. Underveis kan du stille spørsmål til kursholderne via chat.

Dersom tidspunktet ikke passer, meld deg på og vi sender deg opptaket i etterkant. Opptaket vil være tilgjengelig i minst 14 dager etter sending.