Arrangement: Webinar: Bruk av AUS på en sikker måte

Navn
Webinar: Bruk av AUS på en sikker måte
Sted
Nettbasert
Ansvarlig
Kai Solum (95975019)
Periode
10.06.2020 kl 09:00 - 11:00
Påmeldingsfrist
10.06.2020
Priser
Priskr 1 500,00
false null [0, 1]
Påmelding

Høyspentnettet i Norge er sprengt mange steder og istedenfor å måtte sku av spenningen slik at man unngår nedetid, satser flere selskaper på å oppgradere ledningene uten å måtte gjøre dette. Det er arbeid under spenning (AUS).

Dette kurset er en innføring i AUS, der vi går igjennom hvorfor du bør bruke AUS-teknikk i ditt arbeid. Vi går gjennom hvilke krav som stilles til opplæring for å utføre AUS, og vi ser litt på hvilke muligheter dette gir.

Etter endt kurs vil du være motivert til å innføre AUS-teknikker i eget selskap, eller til å starte med opplæring for å kunne jobbe med AUS.

Hvem passer webinaret for?
Kurset passer for alle i en organisasjon. Vi komme innom både utførelse (montør), planlegging (planlegger/ingeniør), økonomi (økonomer) og ansvar (driftsleder/fagansvarlig).

Det kreves ingen forhåndskunnskaper for å delta på kurset. Her starter vi fra begynnelsen og bygger oppover.

Foredragsholdere er Kai Solum og Øyvind Slethei fra REN. Er det noe spesielt du ønsker svar på i webinaret? Send gjerne spørsmål til Kai eller Øyvind på forhånd.


Hvordan gjennomføres webinaret?
Våre webinarer er nettkurs som du kan delta på fra der du er. Meld deg på og du vil motta en lenke på e-post innen 30 minutter før sendestart. Underveis kan du stille spørsmål til kursholderne via chat.

Dersom tidspunktet ikke passer, meld deg på og vi sender deg opptaket i etterkant. Opptaket vil være tilgjengelig i minst 14 dager etter sending.