Arrangement: Webinar: Klatring i stolper

Navn
Webinar: Klatring i stolper
Sted
Nettbasert
Ansvarlig
Zvonko Tufekcic (40400375)
Periode
27.05.2020 kl 09:00 - 10:30
Påmeldingsfrist
26.05.2020
Priser
Gratiskr 0,00
false null [0, 1]
Påmelding
Pågår

Påmelding her


Hva er det som er beste praksis for klatring i stolper?

På dette webinaret lanserer vi RENblad 2014 som beskriver beste praksis for klatring i stolper inkl. komposittstolper. Bladet beskriver også valg av utstyr og kontroll, og vedlikehold av utstyr og opplæring. Dette RENbladet er en overordnet planlegging i forbindelse med klatring, og retter seg mot ledelse/HMS-ansvarlig hos nettselskap. 

Du som deltaker vil etter endt webinar vite hva som er beste praksis for klatring i stolper.
 

Hvem passer webinaret for?
Webinaret er åpent for alle, men passer spesielt for deg som skal planlegge bruk og kjøp av fallsikringsutstyr, opplæring og til alle som utfører arbeid i høyden. Webinaret krever ingen forhåndskunnskaper.

Foredragsholdere er Zvonko Tufekcic fra REN og Tore Rønstad fra SOFT. Er det noe spesielt du ønsker svar på i webinaret?
Send gjerne spørsmål til Zvonko på forhånd.


Hvordan gjennomføres webinaret?
Våre webinarer er nettkurs som du kan delta på fra der du er. Meld deg på og du vil motta en lenke på e-post innen 30 minutter før sendestart. Underveis kan du stille spørsmål til kursholderne via chat.

Dersom tidspunktet ikke passer, meld deg på og vi sender deg opptaket i etterkant. Opptaket vil være tilgjengelig i minst 14 dager etter sending.