Vi holder to seminarer på Eliaden! Kommer du?

Etter fire års pause er vi nå klar for å delta på Eliaden i Lillestrøm 31. mai - 2. juni. Vi gleder oss til å holde spennende seminarer, og endelig kan vi ta pulsen på en av Norges største fagmesser.

Publisert 25. mai 2022

Siv Hauge

Markeds- og arrangementskoordinator

Vi gleder oss til å stå på stand igjen og du finner oss på stand E04-37 i hall E. Vi tar gjerne en prat med deg om du har spørsmål til våre tjenester og verktøy, er nysgjerrig på kommende arrangementer eller bare har lyst til å hilse på. Du er hjertelig velkommen uansett formål.

Og når du er innom vår stand må du få med deg vår quiz. Her kan du vinne én ipad hver dag!

I hall E finner du vår stand.
I hall E finner du vår stand.

Velkommen til gratisseminar

I tillegg til at du kan besøke oss på vår stand, så kan du også høre oss snakke om følgende tema:

1. Prosjektering av kabler i grøft – 1. juni kl. 10:30-11:20 / Hall C
Her viser vi kabelprosjekteringsprogrammet Trench Design (tidligere Grøft) som er et verktøy som forenkler prosessen med å tegne grøftesnitt. I tillegg kan det beregne magnetfelt og belastningsevne. Vi viser deg hvor enkelt du kan hente ut rapporter med materialister, masseberegning, samt termiske og elektriske forhold i grøften.

2. NEK399:2022 – Prosjektering og praktiske løsninger 2. juni kl. 10:30-11:20 / Hall C
Få med deg siste nytt vedrørende tilknytning og ny versjon av NEK399, presentert på en helt ny måte, ved bruk av 3D video og skjematiske-tegninger.

Vi har også gode nyheter for deg som er installatør eller nettselskap og jobber med prosjektering av stikkledning og tilknytning. Vi har utviklet et webbasert verktøy for å dimensjonere vern, kabler, og skinner, for alle tilknytningssaker i lavspent distribusjonsnettet som du får presentert.

Ingen av seminarene krever påmelding, eller koster noe, så her er det bare å komme innom.

Vi håper å se deg der!

Annonse

Annonsen viser logoen til ProCab AS