Vellykket avslutning for Metodedager i Drammen

Over 2.000 deltakere deltok på kraftbransjen viktigste messe og møteplass. Med gode tilbakemeldinger sier vi nå farvel til Drammen som arena for REN Metodedager.

Publisert 09. september 2019

Bjarte Sandal

Avdelingsleder kunde

-

Metodedager er RENs største arrangement hvor formålet er å legge til rette for rasjonell og effektiv drift av kraftoverføringsnettet. Ved å skape en møteplass for leverandører og brukere av moderne metoder, verktøy og utstyr, ønsker REN å bidra til at den norske kraftbransjen alltid er oppdatert på det nyeste utstyret og de beste metodene.

I år var messen delt inn i følgende utstillingsstasjoner:

  • HMS, verktøy og utstyr
  • Maskiner og utførelse
  • Kabelteknikk
  • Stasjoner, brytere og vern
  • Åpen sone
  • Drift og vedlikehold
  • Linjeteknik

Messen deles inn i temabaserte utstillingsstasjoner for å skape gode arenaer for praktisk demonstrasjon for leverandørene innen de ulike fag- og utstyrsområdene. Tilbakemeldingene fra både deltakere og utstillere viser at vi også i år har lyktes med dette.

Annonse

Logo til Melbye

Gode tilbakemeldinger

I deltakerundersøkelsen som ble gjennomført etter arrangementet sier over 70 % av deltakerne at Metodedager 2019 i stor eller svært stor grad innfridde deres forventninger til Metodedager. 65 % sier de hadde stort eller svært stort faglig utbytte av messen, og hele 80 % sier de ønsker å ta med seg en kollega til Metodedager 2021. Blant utstillerne sier 81 % at de i stor eller svært stor grad møtte selskapets kundegruppe på messen. Samtidig sier nærmere 90 % av det er sannsynlig at de bestiller standplass også i 2021.

Vi setter stor pris på de gode tilbakemeldingene, og er fornøyd med at vi lykkes godt med det faglige innholdet og utbyttet av arrangementet. Det motiverer oss til videre arbeid med Metodedager.

Bjarte Sandal, prosjektleder for REN Metodedager.

Menn i samtale rundt en kabeltrommel

-Vi tar selvsagt også med oss de konstruktive tilbakemeldingene som bidrar til å gjøre oss bedre i fremtiden. Selv om vi lykkes med en effektiv gjennomføring av lunsjserveringen på messens første dag, får vi klare signaler om at innholdet i måltidet kunne vært bedre. Dette har vært en gjenganger i flere år, og her må vi klare å knekke koden, legger Sandal til.

Annonse

Bildet viser logo til Nettpartner

God stemning under Metodefest

I år ble det gjort betydelige investeringer for å løfte kvaliteten på Metodefest i Drammenshallen. Mer enn 1 000 feststemte messedeltakere fikk trimmet lattermusklene av Hans Morten Hansens strålende konferansieropptreden.

Og den musikalske underholdningen til Need Music ble støttet opp av et gjennomført og profesjonelt lyd- og lysshow.

-Vi er glade for at vi lykkes med å løfte kvaliteten på den sosiale delen av Metodedager. For oss er det viktig å skape en hyggelig arena for messedeltakerne, og vi har nå satt en ny standard for hva man kan forvente av Metodefest. Selv om arrangementet var kostbart, viser deltakerundersøkelsene viser at vi traff godt i år. Det er absolutt verdt investeringen, slår Sandal fast.

Bildet viser folk i salen som sitter til bords under Metodefest

Vinner av årets stand

Årets stand ble kåret for første gang på Metodedager i 2019. Formålet var å motivere utstillere til å legge ekstra innsats i stand-plassen samt å fremheve de som faktisk hadde gjort dette.

Nomineringen ble gjort av en jury, men selve kåringen av årets stand ble organisert ved hjelp av Kahoot der alle på Metodefesten fikk stemme frem sin favoritt blant de nominerte. I år var det Melbye Skandinavia Norge, Ensto Nor, ABB og Møre Trafo som var nominert, men det var Ensto Nor som ble stemt frem som årets beste stand 2019. Vi gratulerer!

Bildet viser hvordan messestanden til vinneren av årets stand - Ensto NOR -  ser ut.

Hellerudsletta neste

Metodedager 2019 var den siste utgaven av messen i Drammen. I 2021 flyttes Metodedager til Hellerudsletta mellom Lillestrøm og Gardermoen.

På Hellerudsletta får vi tilgang til arealer som er tilrettelagt for messevirksomhet, store arrangementer og mange besøkende. I tillegg er det overnattingskapasitet til alle besøkende innenfor en radius på 10 km. Når det i tillegg ligger så nærme Gardermoen, er vi overbevist om at opplevelsen av messen styrkes både for deltakere og utstillere. Hos oss er 2021-messen allerede i gang, og vi gleder oss til å åpne påmelding i august 2020, sier Sandal.

REN Metodedager 2021 arrangeres 9. - 10. juni 2021.

Bildedryss fra 12.-13. juni 2019

Her kan du se video fra Metodedager 2019.

Annonse

Annonsen viser bilde av kabelbeskytter ifra Parma Plast og forklarende tekst