Under ett år til Metodedager 2023. Nå er påmeldingen åpnet!

Etter tre års pause skal endelig kraftbransjens viktigste møteplass, Metodedager 2023, arrangeres igjen.

Publisert 09. juni 2022

Siv Hauge

Markeds- og arrangementskoordinator

Oversiktsbilde Hellerudsletta
Vi gleder oss til juni 2023

Nå kan du som deltaker melde deg på med 10 % rabatt på deltakeravgiften helt frem til 31. desember 2022, og melder du deg på nå vil du for eksempel ha flere overnattingsmuligheter å velge mellom.

Skal du delta med utstillerstand er det viktig å merke seg at det allerede nå er flere utstillere som har booket sin stand for å få best mulig plassering.

Ny lokasjon gir nye muligheter

7.-8. juni 2023 flyttes Metodedager fra Drammen Travbane til Hellerudsletta mellom Lillestrøm og Gardermoen. Her er det tilgang til arealer som er tilrettelagt for messevirksomhet, store arrangementer og mange besøkende. I tillegg er det overnattingskapasitet til alle besøkende innenfor en radius på 10 km. Når det i tillegg ligger så nærme Gardermoen, er vi overbevist om at opplevelsen av messen styrkes både for deltakere og utstillere.

Opprinnelig skulle Metodedager gjennomføres i 2021, men på grunn av Covid-19 ble messen flyttet til 2023.

-Det gleder oss at utstillere og deltakere, som allerede meldte seg på i 2020, fremdeles er med i 2023, sier Bjarte Sandal i REN. - Samtidig sier vi velkommen til energimontørlærlingene som endelig kan delta i norgesmesterskap for energimontørlærlinger igjen. Påmelding til NM åpner uke 1 2023 og arrangeres 6.-7. juni.

Synliggjøring av viktige ledd

På Metodedager 2023 vil vi organisere messen som en strømreise fra kraftverk, gjennom kraftnettet og hele veien til kunden. Det gjør vi for å løfte frem verdien av nettverket gjennom alle anleggstyper og arbeidsfelt i kraftbransjen. Dette synliggjør hvor viktig hvert enkelt ledd i nettet er. Det er arbeidet som utføres, metodene og utstyret som benyttes som skaper verdier for hele bransjen vi jobber i.

Dette tenker vi er med på å gjøre messen til en enda viktigere møteplass, både for deltakere og utstillere.

Mer informasjon finner du på metodedager.no.

Annonse

Annonse med tekst "Annonsere her? Send mail til post@ren.no"