Hovedinnhold

Under ett år til Metodedager 2023. Nå er påmeldingen åpnet!

Etter tre års pause skal endelig kraftbransjens viktigste møteplass, Metodedager 2023, arrangeres igjen.

Publisert 09. juni 2022

Siv Hauge

Markeds- og arrangementskoordinator

Oversiktsbilde Hellerudsletta
Vi gleder oss til juni 2023

Nå kan du som deltaker melde deg på med 10 % rabatt på deltakeravgiften helt frem til 31. desember 2022, og melder du deg på nå vil du for eksempel ha flere overnattingsmuligheter å velge mellom.

Skal du delta med utstillerstand er det viktig å merke seg at det allerede nå er flere utstillere som har booket sin stand for å få best mulig plassering.

Ny lokasjon gir nye muligheter

7.-8. juni 2023 flyttes Metodedager fra Drammen Travbane til Hellerudsletta mellom Lillestrøm og Gardermoen. Her er det tilgang til arealer som er tilrettelagt for messevirksomhet, store arrangementer og mange besøkende. I tillegg er det overnattingskapasitet til alle besøkende innenfor en radius på 10 km. Når det i tillegg ligger så nærme Gardermoen, er vi overbevist om at opplevelsen av messen styrkes både for deltakere og utstillere.

Opprinnelig skulle Metodedager gjennomføres i 2021, men på grunn av Covid-19 ble messen flyttet til 2023.

-Det gleder oss at utstillere og deltakere, som allerede meldte seg på i 2020, fremdeles er med i 2023, sier Bjarte Sandal i REN. - Samtidig sier vi velkommen til energimontørlærlingene som endelig kan delta i norgesmesterskap for energimontørlærlinger igjen. Påmelding til NM åpner uke 1 2023 og arrangeres 6.-7. juni.

Synliggjøring av viktige ledd

På Metodedager 2023 vil vi organisere messen som en strømreise fra kraftverk, gjennom kraftnettet og hele veien til kunden. Det gjør vi for å løfte frem verdien av nettverket gjennom alle anleggstyper og arbeidsfelt i kraftbransjen. Dette synliggjør hvor viktig hvert enkelt ledd i nettet er. Det er arbeidet som utføres, metodene og utstyret som benyttes som skaper verdier for hele bransjen vi jobber i.

Dette tenker vi er med på å gjøre messen til en enda viktigere møteplass, både for deltakere og utstillere.

Mer informasjon finner du på metodedager.no.

Annonse

Logo til Melbye