Bli med på årets julekalender!

I årets julekalender får du tilsendt én kalenderluke hver dag. I lukene er det spørsmål om RENblader, verktøy og våre kurs og konferanser. Jo flere luker du svarer riktig på, jo større mulighet har du til å vinne hovedpremien på selveste julaften. Vinn en fotballreise verdt kr 20 000 og støtt Røde Kors.

Publisert 25. november 2022

Bjarte Sandal

Avdelingsleder Kunde

Skjermbilde av julekalender. REN-logo på toppen og 24 kalenderluker i matrise.

Støtt Røde Kors

Det trekkes også en vinner hver dag. Dagsvinnerne mottar et gavekort på kr 400 som er donert til Røde Kors. Gavekortene bidrar til å gi rent vann, medisinsk utstyr og helsehjelp til mennesker som lever i krig og konflikt eller som rammes av naturkatastrofer.

Røde Kors skal sikre rask, effektiv og relevant nødhjelp over hele verden og i tilfelle naturkatastrofer, væpnet konflikt eller andre krisesituasjoner. Norges Røde Kors er spesialisert på helsetjenester.

Reisegavekort verdt kr 20 000

Bilde av en fotballstadion med logoen til Bergen Sportsreiser

Kalenderens hovedpremie leveres i samarbeid med Bergen Sportsreiser. Selskapet tilbyr pakkereiser med hotellovernatting og billetter til fotballkamper - hovedsaklig i England og Spania.

Bergen Sportsreiser har over 10 års erfaring med å arrangere reiser for reisende fra hele Norge. De formidler kun offisielle billetter - trygt og godt for deg som skal på tur!

Gavekortets størrelse er nok til å få både fly, overnatting og kampbilletter til kamp av eget ønske og interesse.