Hovedinnhold

Stikkprøveadministrasjon

Stikkprøveordningen, sam-gruppering, fordeler og forpliktelser

På dette webinaret vil du få vite litt om status og erfaringer for den lovpålagte stikkprøvekontrollen for 2019 og 2020. I tillegg vil du også få høre om fordeler og forpliktelser ved sam-gruppering, og vi ser på enkle stikkprøvemekanismer.

Du som deltaker vil etter endt webinar ha en bedre forståelse for hvordan kontrollordningen er ment å fungere og kjenne litt til de ulike risikofaktorene.


Hvem passer webinaret for?

Webinaret passer for alle som arbeider med stikkprøvekontroll. Det kreves ingen spesielle forkunnskaper, men kjennskap til stikkprøveordningen er selvsagt en fordel.

Foredragsholdere er Knut Eliassen og André Indrearne fra REN. Er det noe spesielt du ønsker svar på i webinaret? Send gjerne spørsmål til Knut eller André på forhånd.

Portrett av Knut G. Eliassen

Fagansvarlig

Knut G. Eliassen

Prosjektleder

E-post:

Mobil: 908 37 812

Elmåling • Stikkprøveadministrasjon av elmålere

Portrett av Erik Mendes Melvær

Arrangementsansvarlig

Erik Mendes Melvær

Produkt- og forretningsutvikler

E-post:

Mobil: 971 58 470

Program

Hvordan gjennomføres webinaret?

Våre webinarer er nettkurs som du kan delta på fra der du er. Meld deg på og du vil motta en lenke på e-post senest 30 minutter før sendestart. Underveis kan du stille spørsmål til kursholderne via chat.

Dersom tidspunktet ikke passer, meld deg på og vi sender deg opptaket i etterkant. Opptaket vil være tilgjengelig i minst 14 dager etter sending.

Webinaret streames via Zoom.