Hovedinnhold

Prosjektering med Grøft - modul 1 av 3

Grøft har etter lanseringen i 2019 blitt et viktig verktøy for alle som jobber med kabelprosjektering. Prosjektering av kabelanlegg er et omfattende fagområde og vi har derfor valgt å dele inn kurset i tre frittstående moduler, der man enten kan ta enkeltmoduler eller hele kurset.

Om kursmodul 1

I denne modulen fokuserer vi på hvordan komme i gang med Grøft og de mest grunnleggende funksjonene. Hvordan lager man nye grøftesnitt og hvordan tegner man ulike grøftesnitt på en effektiv måte?

På slutten av første kursdag får du utdelt oppgaver som vi gjennomgår 18. mars.

Kursmodul 2 omhandler hvordan man får inn de viktigste parameterne som påvirker strømføringsevnen til en kabel.

Kursmodul 3 omhandler termiske beregninger i Grøft.

Hvem passer kurset for?

Kurset passer for alle som jobber med prosjektering av kabelanlegg, alt fra de som skal tegne enkle kabelgrøfter til de som skal termisk dimensjonere mer komplekse løsninger.

Portrett av Marius Engebrethsen

Fagansvarlig

Marius Engebrethsen

Prosjektleder

E-post:

Mobil: 992 78 985

Kabelnett • Grøft

Portrett av Siv Hauge

Arrangementsansvarlig

Siv Hauge

Markeds- og arrangementskoordinator

E-post:

Mobil: 917 18 666

Program

08:00

Sending starter

Program kommer

11:30

Sending slutter

Foredragsholdere

Marius Engebrethsen

Prosjektleder

Kåre Espeland

Prosjektleder

Hvordan gjennomføres kurset?

Merk at dette er et modulkurs som består av 3 moduler der du kan ta én eller flere moduler. Hver modul går over to dager der dag én er en gjennomgang av teori og dag to er gjennomgang av oppgavehefte som blir delt ut etter dag én.

Dette er et nettkurs som du kan delta på fra der du er. Meld deg på og du vil motta en lenke på e-post innen 30 minutter før sendestart. Underveis kan du stille spørsmål til kursholderne via chat.

Dersom tidspunktet ikke passer, meld deg på og vi sender deg opptaket i etterkant. Opptaket vil være tilgjengelig i minst 14 dager etter sending.