Hovedinnhold

netLIN 3 og netLIN Plan

Velkommen til nettkurs i netLIN

Kurset som var planlagt 31.08 og 02.09 flyttes til ny dato i høst. Vi ser på løsningen for å arrangere kurset fysisk. Kommer tilbake til ny dato innen kort tid.

Det blir gjennomgang i bruk av GPS og totalstasjon (elektronisk kikkert), oppmåling av terreng og overføring for prosjektering av linjetrasè ved bruk av EDB. Vi vil også ha en gjennomgang av netLIN4 - Plan.

På slutten av første kursdag vil du få utdelt oppgaver som vi gjennomgår.

Foredragsholder er Kim Arne Boska fra Elektroutvikling og Zvonko Tufekcic fra REN. Har du spørsmål ønsker vi at disse sendes inn i forkant til Kim eller Zvonko.

Portrett av Zvonko Tufekcic

Fagansvarlig

Zvonko Tufekcic

Prosjektleder

E-post:

Mobil: 404 00 375

Høyspenning luftnett • Lavspenning luftnett • Veilys og utendørsbelysning

Portrett av Siv Hauge

Arrangementsansvarlig

Siv Hauge

Markeds- og arrangementskoordinator

E-post:

Mobil: 917 18 666

Program

Foredragsholdere

Kim Arne Boska

Daglig leder, Elektroutvikling AS

Kim Arne Boska, daglig leder i Elektroutvikling AS som består av 4 ansatte, Vi leverer konsulenttjenester til nettselskaper, entreprenører og REN. Bistår med prosjektering på distribusjonsnett; linje og kabelanlegg, og tilbyr kvalitetssikring for nettselskap og leverandører hvor vi utfører mekanisk testing av everks materiell.

Zvonko Tufekcic

Prosjektleder

Hvordan gjennomføres nettkurset?

Merk at kurset går over to dager der dag én er en gjennomgang av teori og dag to er gjennomgang av oppgavehefte som blir delt ut etter dag én.

Dette er et nettkurs som du kan delta på fra der du er. Meld deg på og du vil motta en lenke på e-post innen 30 minutter før sendestart. Underveis kan du stille spørsmål til kursholderne via chat.

Dersom tidspunktet ikke passer, meld deg på og vi sender deg opptaket i etterkant. Opptaket vil være tilgjengelig i minst 14 dager etter sending.

Nettkurset blir strømmet via Zoom.