Hovedinnhold

Lansering av nytt prosjektverktøy

Vi inviterer til lansering av det nye verktøyet Ledning som vil ligge under prosjektsystemet. Det omhandler tekniske beregning ved tilknytning av lavspenningskunder ved metode A og B i NEK 399.

Om webinaret

Nå kan du være med på en introduksjon av det nye prosjektverktøyet som beregner blant annet kortslutningsytelser, utkoblingstider i henhold til valgte vern og tekniske verdier som installatør må ha fra nettselskap. Du vil få en gjennomgår en beregning av en tilknytningssak, og resultatene.

Hvem passer webinaret for?

Dette webinaret er tilpasset deg som prosjekterer tilknytningssaker. Her vil du en få en opplæring i prosjektverktøyet med hensyn på kundetilknytning.

Du kan se opptak av webinaret her:

(Sendingen starer etter 03:27)

Portrett av Martin Brandtun

Fagansvarlig

Martin Brandtun

Prosjektleder

E-post:

Mobil: 481 31 869

Ledning • Kostnadskatalog regionalnett • Teknisk tegning

Portrett av Siv Hauge

Arrangementsansvarlig

Siv Hauge

Markeds- og arrangementskoordinator

E-post:

Mobil: 917 18 666

Foredragsholdere

Martin Brandtun

Prosjektleder

André Indrearne

Prosjektleder

Hvordan gjennomføres webinaret?

Dette webinaret kan du delta på fra der du er. Meld deg på og du vil motta en lenke på e-post innen 30 minutter før sendestart. Underveis kan du stille spørsmål til kursholderne via chat.

Dersom tidspunktet ikke passer, meld deg på og vi sender deg opptaket i etterkant. Opptaket vil være tilgjengelig i minst 14 dager etter sending.

Alle som deltaker vil innen kort tid etter arrangementet få tilsendt opptaket.

Vi strømmer via Vimeo og sjekk gjerne om du kan se denne filmen. Om du kan det vil du kunne se sendingen direkte. Om ikke må du kontakte din IT-avdeling slik at de kan gjøre nødvendige endringer i brannmuren.