Oppdaterte websider

Oppdaterte websider

Velkommen til oppdaterte websider på www.ren.no med litt ny "look". I forbindelse med en teknisk oppgradering av web-plattformen har vi også gjort noen endringer her og der...

Oppdateringen av websidene har sin bakgrunn i et teknisk oppgraderingsprosjekt, hvor vi har oppdatert portal-løsningen ("Liferay") vår med en nyere utgave. I den forbindelse har vi også gjort noen endringer på stilen, flyttet noen sider og oppdatert forsiden med blant annet noen nye elementer.

Endringer

Forsiden er mest endret, den har fått nytt utseende i både struktur og innhold, hvor vi har har laget

 • En "slider" for promotering av de viktigste sakene pr. bilde
  Denne brukes for å vise "reklamebilder" med informasjon og link til spesielle artikler eller kommende arrangementer osv.
   
 • Oppdatert snarvei-oversikt
  Snarveiene som tidligere lå ute til høyre side på www.ren.no ligger nå samlet øverst til venstre.  De mest brukte systemene (Renbladsøk og Prosjektsystem) vises alltid, og en kan utvide menyen ved å trykke "Tjenester" for å se de øvrige snarveiene.
   
 • Kort-oversikter over kurs, forum-innlegg og siste renblad-endringer.
  For å kunne gi besøkende en mest mulig oppdatert oversikt, har det blitt laget små felt hvor det vises de nærmeste kursene, de sist oppdaterte renbladene og de nyeste forum-innleggene.  Feltene inneholder lenker videre til full kursoversikt, en oversikt over alle renbladene og til vårt forum.

I tillegg har vi redusert antallet hovedmenyer, og plassert enkelte saker under der hvor de hører hjemme - for å unngå en stor hovedmeny med mange valg.  Hovedmenyen blir også oppdatert/utvidet videre med flere punkter utover høsten (Produkter, Kompetanse, Tema) - følg med :-)

Tilbakemelding?

Hvis noe feiler eller dere har tilbakemelding på det nye designet, ikke finner helt frem eller savner noen sider - gi beskjed til web@ren.no .  Vi ber dere likevel være litt tålmodige - eil her og der på noen sider vil nok ikke være til å unngå en liten stund etter at vi har gått "live", og vi korrigerer fortløpende allerede.