Utstilling på metodedagene? Vær rask...

Utstilling på metodedagene? Vær rask...

Det meldes om rekordstor interesse for å være utstiller på metodedagene, og 200 dager før arrangementet er mange av visningsstasjonene i ferd med å bli helt fulle.

- Interessen? Den har vært helt enorm, sier Odd Larsen når han omtaler påmeldingen av utstillere for Metodedagene 2015. - Flere leverandører har oppdaget arrangementet, og de som var der i 2013 er ivrige på å komme tilbake. Pågangen har vært større og tidligere enn i 2013 og 2011. 

Tallene gir ham rett:  Allerede 200 dager før arrangementet er en del av visningsstasjonene i ferd med å bli helt fulle, og antallet påmeldte utstillere passerer snart det totale antallet utstillere i 2013. 

- Det er sannsynligvis fullt i løpet av januar,  sier Larsen - og skyter inn: "De som nøler og som regner med å bestemme seg senere, kan risikere å ikke komme med."

 

Lyst til å være utstiller?
Det finnes fortsatt muligheter for å delta som utstiller på dagene, og mer informasjon og påmelding finner du på denne siden på metodedager.no.  Hvis du har noen spørsmål utover dette, ta kontakt med oss på post@ren.no, eller ring 47 47 99 00 og velg 3 i den oppleste menyen.

Metodedagene er RENs største arrangement, og arrangeres annet hvert år.  I 2013 deltok over 1.000 personer på metodedagene, som avholdes på Drammen Travbane i Drammen.

Gjennom REN Metodedager fokuseres det på selskap som utvikler nye, rasjonelle metoder og prosedyrer i forhold til bygging og vedlikehold av forsyningsnett. Deltakerne kan se nyheter og nye arbeidsmetoder samt nytt verktøy under kyndig veiledning fra eksperter og utstillere. Utstyr for bygging, drift og vedlikehold av forsyningsnett demonstreres, og sikkert og trygt arbeidsmiljø settes i fokus.

Utstillere plasseres i forskjellige visningsstasjoner. Les om de ulike visningsstasjonene her:  http://www.metodedager.no/2015/utstillere/

REN Metodedager er en unik mulighet til å møte kunder og profesjonelle i bransjen, vise frem sitt utstyr, se hva konkurrente bedriver og for å utveksle erfaringer med andre kollegaer.
 

Lyst til å være med som deltaker?
Etter RENs Teknisk Konferanse ble det også åpnet for påmelding for vanlige deltakere.  Deltakere finner mer informasjon og påmelding her: http://www.metodedager.no/2015/pamelding/  Mange har allerede meldt seg og sine på.  "De deltakere som trenger overnatting og som vil ha dette i Drammen bør være tidlig ute", sier Odd Larsen.