Nytt Netlin-program

Nytt Netlin-program

Det er utgitt en ny NetLIN-versjon: NetLIN3 er klar etter lang tids utvikling. Les mer om den nye versjonen her.

NetLIN3 er et komplett produkt for prosjektering av luftlinjeanlegg som skal dimensjoneres og bygges i samsvar med:

  • Forskrifter FEF 2006.
  • Normer: NEK 445:2009.
  • Vindnorm 1991-1-4 som inneholder vindhastighet for alle kommuner i Norge.

I normer settes det krav til is-og vindlaster med hensyn til stedlige forhold.

Selv om NetLin 3 er lagt ut på nettet, er det fortsatt planer om å legge inn mer funksjonalitet, og utviklingen vil fortsette med full styrke.

NetLin 3 er en helt nyutviklet dataprogram som erstatter NetLin 2. Installasjon av NetLin 3 påvirker ikke evt. eksisterende NetLin 2 installasjon, begge versjonene kan kjøres parallelt. NetLin 3 lastes ned og installeres enkelt direkte fra internett.

Prosjekter konfigurert i gamle NetLin 2 kan ikke overføres til NetLin 3. Dette må i tilfelle gjøres via KOF-fil. NetLin 2 og NetLin 3 har forskjellige lisensnøkler.  NetLin 2 vil etterhvert fases ut.

NetLin 3 anskaffes ved å inngå en lisensavtale med REN. Kunden betaler en årlig lisens og mottar fortløpende programoppdatering og funksjonsutvidelser uten ekstra kostnader. Dersom du ikke er NetLin 3 kunde og ønsker å laste ned program for evaluering, ta kontakt med REN for avtale en evalueringsversjon.

Kontaktperson i REN er Zvonko Tufekcic, zvonko@ren.no, mobil 40400375.

De første kursene er allerede avviklet, den 31.10 og 15.11.2012 ble det kjørt to åpne kurser med 24 og 18 deltakere på Thon Hotell Opera i Oslo. I tillegg ble det kjørt et internkurs for flere bedrifter i Kristiansand tidlig i desember 2012. Neste kurs er i Oslo, den 25.04.2013. 

Zvonko Tufekcic, REN