Metodedager 2017 er i rute

Metodedager 2017 er i rute

Metodedagene 2017 er i rute - nesten alle utstillerplassene er booket, konferansier er valgt og hoteller er reservert for arrangementet.

Påmelding for Metodedagene 2017 åpnet tidligere i høst, og påmeldingen fra både utstillere og deltakere er svært god sammenlignet med tilsvarende tidspunkt for tidligere år. Sammenlignet vi med rekordåret 2015 har arrangementet over dobbelt så mange deltakere påmeldt og nesten dobbelt så mange utstillere. Vi har enda plass til flere utstillere - og mange flere deltakere.

Arrangementet har sikret seg de fleste hotellrommene i Drammen - men vi kan ikke garantere overnattingsplass i Drammen for de som melder seg på sent...  Derfor: Meld dere på tidlig!

Les mer om deltakerpåmelding her: www.metodedager.no/2017/pamelding/

Alex Rosén igjen klar for Metodedagene 2017

Vi gjentar suksessen med Alex Rosén som stuntreporten på Drammen travbane og som konferansier på festmiddagen. Vi gleder oss til nye påfunn fra mannen som i høst benytter lørdagskveldene til å svinge seg på dansegulvet.

Fikk du ikke med deg hans opptredener på Metodedagene 2015 - se smakebiter i videoen fra Metodedagene 2015.

Vi minner om NM for energimontørlærlinger

Under Metodedagene 2017 vil NM for energimontørlærlinger avholdes, hvor det konkurreres om å regjere som Norges beste energimontørlærling i to år.

Arrangementet i 2015 var en stor suksess, og vi gjør det vi kan for at NM i 2017 blir minst like bra. NM arrangeres over to dager, med tett program og utfordrende oppgaver. Deltagerne vil ha stort faglig utbytte av arrangementet, og REN mener at slike arrangement vil hjelpe til med rekruttering til bransjen.

Dersom dere har lærlinger i deres selskap: Pass på å sende de beste av deres beste til NM!

Nytt for NM 2017 er at man må gjennom en forhåndskvalifisering, hvor de 20 beste kommer til NM.

Mer informasjon om NM for energimontørlærlinger på www.metodedager.no/NM.

Metodedagene på Facebook

På Facebook kan du finne mer om metodedagene på facebook.com/metodedager.  Der legger vi ut små og store nyheter underveis til 14. juni - følg oss!