Husk meg

Husk meg

Lei av å måtte logge inn for hver gang du skal ha tak i et RENblad? Nå har innloggingen en "Husk meg"-funksjon...

REN har modifisert innloggingsfunksjonen til å inkludere et "Husk meg"-valg, som gjør at den vil huske deg på din PC i 30 dager.  Du vil da ikke bli spurt om innlogging der hver gang du jobbe med dine prosjekter i Prosjektsystemet eller lese/hente ned et RENblad.

OBS: Dette er ikke anbefalt å gjøre på delte eller offentlige enheter/datamaskiner (Internett-kafeer og liknende), da andre personer kan få tilgang med din bruker uten å måtte logge på hvis dette er satt.  Dette er spesielt viktig når man benytter "Husk meg"-funksjonen eller lar nettleseren huske passordet.

Det anbefales brukere av PC'er/nettbrett å bruke skjermlås når man ikke sitter og bruker enheten/datamaskinen.  Dersom man benytter "Glemt passord" og så med en gang velger å benytte "Husk meg"-funksjonen, må man også huske på at de genererte passordene er ganske vanskelige å huske - og at "Husk meg" kun gjelder i 30 dager.

"Husk meg"-funksjonen fungerer ved hjelp av en informasjonskapsel i nettleseren, og vil da ikke fungere på tvers av datamaskiner og nettlesere eller hvis du nekter www.ren.no å sette en slik informasjonskapsel.