Er du montør, og ønsker å bli ingeniør?

Er du montør, og ønsker å bli ingeniør?

REN og Høgskolen i Bergen samarbeider om det fler-årige deltidsstudiet "Montør til Ingeniør", og nytt kull starter i 2016. Har du lyst til å bli ingeniør i 2020?

   

Med bakgrunn i at det blir underskudd på elkraft-ingeniører de nærmeste årene, har REN tatt initiativet til en utdanningspakke for montører. RENs målsetning er hvert andre år å tilby bachelorstudier i Elkraft for montører i følgende kategorier:

  • Energimontør,
  • Elverksmontør. Gr A, grB og gr H, 
  • Installasjonsmontør gr. L,
  • samt teknikkere i norske energiselskaper 

REN ønsker med dette å bidra til å skape en stabil ingeniørarbeidskraft i norske energiselskap, med høy teknisk kvalitet.

HiB har faglig ansvar for undervisningen, mens REN underviser i 3 fag. Studiet består av ukesamlinger med forelesninger, nettbasert veiledning, laboratoriearbeid og selvstudier. Montøren jobber vanlig utenom 5 ukesamlinger pr. semester. Det er oppgaver og innleveringer mellom hver samling.

Påmelding innen 15. mai 2016, med forkurs matematikk høsten 2016. Studiet starter høsten 2016.

Undervisningen gjennomføres ved BKKs kurssenter på Dale. Lokalene er utstyrt med topp moderne undervisningsfasiliteter. Første kull har nylig gjennomført studiet med over 94 % gjennomføringsgrad.

For mer informasjon, se brosjyre og studieinformasjon på egen nettside for studiet.  Se også videoen under.